Naši paketi usluga kreirani su tako da Vas vode u stabilan rast. Međutim, ako želite brži rast možemo Vam ponuditi operativnu podršku kroz dodatne agencijske usluge koje je moguće kombinirati s paketima.

Inbound marketing

Dobar prvi dojam je dobar početak. No, samo ako nastavite s njime Vaš posao će rasti. Inbound marketing je prilagođen Vašem kupcu i njegovom putovanju. Neka ga dobar sadržaj dovede ravno k Vama.

Marketing automation

Neka Vaša poruka nikada ne stigne u krivo vrijeme na krivu adresu. Organizirajte svoje mailove, mailing liste i društvene objave, olakšajte rad odjelu za marketing, kako bi putovanje Vaših kupaca bilo jedno od onih kojem će se uvijek rado vraćati.

Edukacija i savjetovanje

Lakše je poslovati kad znate znanje. Na edukaciju iz digitalnog marketinga su dobrodošli svi, od početnika do naprednih marketingaša – svi koji posao ne prepuštaju sreći nego znanju.

FAQ

Da. Ugovori se sklapaju na minimalno 12. mjeseci, međutim slobodni ste ih raskinuti kad god poželite. Raskid ugovora potrebno je najaviti minimalno 2 mjeseca unaprijed.

HubSpot je centralna komponenta naših Inbound marketing usluga. To je osnovni alat koji nam omogućava da provodimo sistematične marketing aktivnosti i time osiguramo stabilan rast Vašeg poslovanja.

Korištenje HubSpot-a je za neke pakete naših Inbound marketing usluga nužan, a svakako je preporučljiv za korištenje i u Free verziji koja se idealno veže uz naš Starter paket.

S radom na razvoju Vaše Inbound marketing strategije obično možemo krenuti u periodu od dva tjedna nakon inicijalnih dogovora, odobrenja ponude i potpisivanja ugovora.

To ovisi o Vašim dosadašnjim marketinškim aktivnostima i rezultatima te odabranoj razini Inbound marketing aktivnosti. Uobičajeno je da se prvi rezultati vide u prvih 3 – 6 mjeseci, dok je za ozbiljniji rast potrebno 6 – 18 mjeseci.

Kako biste osigurali bržu implementaciju Inbound aktivnosti i vidljivost prvih rezultata, odabrani paket Inbound marketing usluga možete nadograditi nekom od naših dodatnih agencijskih usluga.

Spremni za rast?

Prijavite se za besplatne Inbound marketing konzultacije i saznajte kako Vam možemo pomoći ostvariti rast poslovanja.

ŽELIM DOGOVORITI KONZULTACIJE