Preuzmite naše besplatne Inbound marketing resurse

checklist kako pokrenuti inbond marketing kampanju

Dostupni paketi Inbound marketing usluga

Starter

Od 2.700 kn + PDV mjesečno

Pokrenite svoje poslovanje na ispravan način!

Bilo da pokrećete novo poduzeće ili želite razviti postojeće, Starter Inbound Marketing Paket pomoći će Vam da izgraditi čvrste temelje i usmjeriti Vas prema uspjehu.

Business

Od 4.500 kn + PDV mjesečno

Osigurali ste stabilne temelje i sad ste spremni za rast?

Business Inbound Marketing Paket idealno je rješenje za tvrtke koje su u naponu snaga i žele iskoristiti puni potencijal vlastitog digitalnog marketinga i prodaje.

Enterprise

Mjesečna cijena na upit

Napredne mogućnosti za velike igrače.

Enterprise Inbound Marketing Paket namijenjen je tvrtkama s velikim ambicijama i povećanim zahtjevima za strateškim upravljanjem marketingom i prodajom.

ŽELIM ZNATI VIŠE

Naši paketi usluga kreirani su tako da Vas vode u stabilan rast. Međutim, ako želite brži rast možemo Vam ponuditi operativnu podršku kroz dodatne agencijske usluge koje je moguće kombinirati s paketima.

Dodatne agencijske usluge

Pisanje blogova i kreiranje sadržaja za društvene mreže
Upravljanje društvenim mrežama
Web dizajn i development
Oglašavanje

Osmišljavanje i kreiranje MOFU/BOFU sadržaja
Kreiranje landing pageva i CTA
A/B testiranje
Oglašavanje

Email marketing
Lifecycle management
Sales&Marketing alignment
Personalizirani sadržaj

FAQ

Da. Ugovori se sklapaju na minimalno 12. mjeseci, međutim slobodni ste ih raskinuti kad god poželite. Raskid ugovora potrebno je najaviti minimalno 2 mjeseca unaprijed.

HubSpot je centralna komponenta naših Inbound marketing usluga. To je osnovni alat koji nam omogućava da provodimo sistematične marketing aktivnosti i time osiguramo stabilan rast Vašeg poslovanja.

Korištenje HubSpot-a je za neke pakete naših Inbound marketing usluga nužan, a svakako je preporučljiv za korištenje i u Free verziji koja se idealno veže uz naš Starter paket.

S radom na razvoju Vaše Inbound marketing strategije obično možemo krenuti u periodu od dva tjedna nakon inicijalnih dogovora, odobrenja ponude i potpisivanja ugovora.

To ovisi o Vašim dosadašnjim marketinškim aktivnostima i rezultatima te odabranoj razini Inbound marketing aktivnosti. Uobičajeno je da se prvi rezultati vide u prvih 3 – 6 mjeseci, dok je za ozbiljniji rast potrebno 6 – 18 mjeseci.

Kako biste osigurali bržu implementaciju Inbound aktivnosti i vidljivost prvih rezultata, odabrani paket Inbound marketing usluga možete nadograditi nekom od naših dodatnih agencijskih usluga.

Spremni za rast?

Prijavite se za besplatne Inbound marketing konzultacije i saznajte kako Vam možemo pomoći ostvariti rast poslovanja.

ŽELIM DOGOVORITI KONZULTACIJE