Astarta:Bit

Naša svrha postojanja je biti strateški partner i pružiti out-of-the-box rješenja i usluge svakoj tvrtki koja želi povećati prihode i osigurati rast.

Mi smo digital marketing problem solvers koji će posvećeno raditi s Vama na razvoju i provedbi ideja i rješenja specifičnih marketinških i prodajnih kampanji koje za cilj imaju stvaranje awarenessa, generiraje leadove i/ili poticanje engagement korisnika. Svojim klijentima pomažemo organizirati i uskladiti interne procese marketinga i prodaje, optimizirati marketing ulaganja i aktivnosti te implementirati nove tehnologije.

Svakom novom klijentu pristupamo istraživački i uzmemo si vremena kako bismo naučili sve o njemu, njegovom timu i poslovnom modelu prije nego krenemo s bilo kakvim aktivnostima suradnje. Razlog tome je nastojanje da osiguramo maksimalnu uklopljenost svih naših inicijativa u cjelokupnu misiju i poslovne ciljeve naših klijenata.

Bez obzira uvodimo li mlade brendove u svijet digitalnog marketinga ili pomažemo razvijenim tvrtkama da postanu učinkovitije i dinamičnije; mi nudimo prava rješenja za rast i razvoj poslovanja. Spremni smo posvećeno raditi s Vama na pronalasku pravih rješenja za Vaše izazove.

Strastveni smo u realizaciji marketinških kampanja koje se ne zaustavljaju samo na rastu osnovnih metrika digitalnog marketinga i u potpunosti smo fokusirani na provedbu Inbound marketinga. 

Vjerujemo da su Vaš efikasan marketing i prodaja zapravo zajednički maraton prema specifično definiranom cilju.

Mislite li da je maraton prevelik izazov za Vas, dopustite da Vam dokažemo suprotno. Naši jasno definirani procesi transformirati će Vaše poslovanje i usmjeriti ga sigurno prema cilju.

Mi smo tu da Vam budemo partner u marketingu i prodaji…a ne samo još jedan dobavljač u nizu.

Inbound marketing je najefikasnija marketinška metoda kojom se Vaše idealne kupce dovodi na Vašu web stranicu, konvertira u leadove, zatim u kupce, a na kraju i u same promotore Vaše tvrtke ili brenda.

Spremni za rast?

Prijavite se za besplatne Inbound marketing konzultacije i saznajte kako Vam možemo pomoći ostvariti rast poslovanja.

ŽELIM DOGOVORITI KONZULTACIJE